In het leven is er één zekerheid die we allemaal zullen tegenkomen, maar waar we liever niet aan denken: de dood. Het zijn de gesprekken die we uit de weg gaan, de “wat als ik er niet meer ben” gedachten die we liever verdringen. Maar laten we eerlijk zijn, hebben we echt ooit diepgaande gesprekken gevoerd over hoe we ons afscheid zien? Hebben we de tijd genomen om te zitten met degenen die we achterlaten en die onze nalatenschap zullen regelen? Hebben we onze wensen vastgelegd voor hoe we willen dat onze nalatenschap wordt afgehandeld?

Alleen tijdens ons leven hebben we de macht om de regie te nemen over ons afscheid en de afwikkeling van onze nalatenschap. Daarom is het zo belangrijk om de realiteit van de dood te aanvaarden voordat het te laat is.

Ik sta klaar om je te begeleiden bij het vastleggen van je nalatenschap. Samen kunnen we bekijken hoe de zaken op dit moment zijn geregeld en welke stappen je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je zaken worden afgehandeld zoals jij dat wilt. Tijdens deze gesprekken kunnen we jouw visie op je afscheid beschrijven en vastleggen.

Je hoeft dit niet alleen te doen. Onthoud, jij hebt de leiding over jouw nalatenschap. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw wensen worden gerespecteerd en dat je afscheid een weerspiegeling is van wie je was en wat je belangrijk vond in het leven.