Welke plannen heb jij gemaakt voor dit jaar? Misschien stoppen met roken? Of elke dag die 10.000 stappen halen? Of misschien wil je wat zuiniger omgaan met energie? Het zijn allemaal toffe doelen om na te streven. En hey, misschien ben je al lekker op weg!

Maar weet je, er is één goed voornemen dat vaak over het hoofd wordt gezien: het regelen van je nalatenschap.

Herken je dit? Van die vragen zoals: is mijn testament nog bij de tijd? Wat als de executeur uit mijn testament er niet meer is? Hoe zorg ik ervoor dat mijn nalatenschap eerlijk wordt verdeeld tussen mijn kinderen? Soms veranderen ook je gevoelens over mensen in je testament. En wie neemt de touwtjes in handen als ik dat zelf niet meer kan?

Als je geen antwoord hebt op deze vragen, is het slim om je nalatenschap voor te bereiden. Ook al denk je misschien: “Maar ik heb alles al geregeld!” Het kan toch anders uitpakken door veranderingen in regels en dergelijke.

Het is echt goed geregeld als alles netjes bij elkaar ligt, georganiseerd en toegankelijk voor anderen als het nodig is. En daar kan een Digitaal Nalatenschapsdossier met een NalatenMap het verschil maken.

Dus, laten we dit jaar niet uitstellen. Breng alles rondom je nalatenschap in kaart en leg het goed vast. Het geeft rust en kan problemen voorkomen.

Wil je meer info? Neem een kijkje op www.legatumadvies.nl of plan een vrijblijvend gesprek met mij in.